چهارشنبه ۲۵ تیر ۰۴

نتايج جديدترين تحقيقات درباره قرص ايمي پرامين (قبل از مصرف حتما بخوانيد)

۱۷ بازديد

اين مطلب حاصل جديدترين تحقيقات انجام شده درباره قرص پرامين، عوارض، موارد تجويز و نحوه صحيح استفاده از اين دارو مي باشد كه حتما بايستي قبل از مصرف بدانيد.

چرا اين دارو تجويز ميشود؟

قرص ها و كپسول هاي پرامين براي درمان افسردگي استفاده ميشوند. قرص هاي پرامين همچنين براي جلوگيري از شب ادراري كودكان استفاده ميشوند. پرامين يكي از داروهاي ضدافسردگي سه حلقه اي است. اين دارو با افزايش مقدار مواد طبيعي خاص در مغز كه براي حفظ تعادل رواني مورد نياز است، افسردگي را درمان ميكند. اطلاعات كافي در مورد اثر پرامين بر شب ادراري كودكان دردست نيست.

نحوه ي استفاده از دارو

پرامين بصورت قرص يا كپسول خوراكي استفاده ميشود. وقتي قرص يا كپسول پرامين براي درمان افسردگي بكار رود، به ميزان يك يا چندبار در روز به همراه غذا يا بدون آن مصرف ميشود. اگر قرص پرامين براي پيشگيري از شب ادراري كودكان تجويز شود، يك ساعت قبل از خواب مصرف ميگردد. به كودكاني كه رختخوابشان را در اوايل شب خيس ميكنند، ممكن است يك دوز در اواسط بعدازظهر و يك دوز قبل از خواب داده شود.

بر طبق تجويز پزشك اين دارو را مصرف كنيد و اگر قسمتي از آن را متوجه نشديد از پزشك يا داروخانه سوال كنيد. مقدار دارو را بيشتر يا كمتر از آنچه كه پزشك تجويز كرده است مصرف نكنيد. پزشك ممكن است از دوزهاي پايين پرامين شروع كند و بتدريج مقدار آن را افزايش دهد. احساس اثربخشي اين دارو 1 تا 3 هفته طول ميكشد. حتي باوجود احساس بهبودي نبايد مصرف پرامين متوقف شود. مصرف اين دارو نبايد بدون مشورت با پزشك متوقف شود چون ممكن است پزشك بخواهد بتدريج دوز آن را افزايش دهد.

ديگر استفاده هاي پرامين

پرامين گاهي اوقات براي درمان اختلالات غذاخوردن و اختلال پانيك مصرف ميشود. در مورد ريسك هاي احتمالي مصرف اين دارو در شرايطي كه داريد با پزشك صحبت كنيد. ممكن است پرامين براي مصارف ديگر هم تجويز شود كه دراين مورد بايد از پزشك يا داروساز سوال شود.

چه نكاتي درمورد نگهداري اين قرص بايد بدانيد؟

  • درب قرص را در بسته اي كه حاوي آن است ببنديد و خارج از دسترس اطفال قرار دهيد. آن را در جاي گرم و مرطوب قرار ندهيد و در دماي اتاق نگهداري كنيد.
  • اين نكته حائز اهميت است كه همه ي داروها را در خارج از ديد و دسترس كودكان قرار دهيد –مثلا قرص هاي هفتگي، قطره چشم، كرم ها و پمادها، اسپري ها و يا هرچيز ديگر- و همچنين در ظروفي قرار داده شوند كه كودكان به آساني نتوانند درب آن را باز كنند. پس براي جلوگيري از مسموميت كودكان با دارو، آنها را از ديد و دسترسشان خارج كنيد.
  • داروهايي كه مورد نياز نيستند و ديگر استفاده نميكنيد را از بين ببريد و دور بريزيد تا از دسترس كودكان و ديگر افراد خارج شوند.
  • درصورت مصرف دوز بيش از حد دارو و داشتن علايمي مانند تشنج، مشكل در تنفس، بيدار نشدن و… سريعا به اورژانس مراجعه شود.

...

ادامه متن را در لينك اصلي زير بخوانيد:

نتايج جديدترين تحقيقات درباره قرص ايمي پرامين

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.